This is Sanaphantastron!

Nogle oplysninger om 'Sanaphantastron'

Sanaphantastron er et ikke-genre-fast virtuelt synth og elektrisk guitar musik projekt og en live combo fra Nordtyskland. Så det er en blanding af et traditionelt musikband med forskellige orienteringer og et eksperimentelt musikprojekt. Den centrale ide er at lave musik med minimal udstyr. For denne Sanaphantastron arbejder i skiftende formationer og med forskellige musikere. Blandt andet er der indflydelse fra Space Rock, Goa, Proto Punk, Krautrock og fra Trance-området. Ibland præsenterer SANAPHANTASTRON et farverigt musikprogram, der lever i skiftende indstillinger. Hovedproducent, komponist, arrangør, leder og konceptudvikler er Claus Schmidt fra Hamburg / Nordtyskland, også kendt som Che Guitare.

Oprindelsen af Sanaphantastron går tilbage i midten af 1970'erne, når man indbygger teknologien forsætligt i det kunstneriske koncept ved at bruge det meste hjemmebyggede forstærkere og effektenheder. Den ene blev inspireret hovedsageligt af eksperimentelle tyske bands, som hovedsagelig var tildelt Krautrock. Navnet Sanaphantastron refererer til kredsløbene Sanaphant og Phantastron, der blev brugt til at generere elektroniske lyde med vakuumrør.


Dette er mit personlige websted til mit Sanaphantastron musikprojekt. Den udgivne musik er komponeret, arrangeret og indspillet af kunstneren og er ikke underlagt GEMA -regler. Enhver brug af indholdet ud over personlige oplysninger, især musik, tekster, billeder, tegninger, fotos og videoer, kræver min skriftlige godkendelse!