This is Sanaphantastron!

Câteva informații despre 'Sanaphantastron'

Sanaphantastron este un proiect de muzică fixă virtuală și muzică de chitară și un combo live din Germania de Nord. Deci, este un amestec de o trupa muzicala conventionala de diferite orientari si un proiect muzical experimental. Ideea Centrală creează muzică cu echipament minimal. Pentru ca acest Sanaphantastron functioneaza in formatiuni schimbatoare si cu diverti muzicieni. Printre altele, există influențe din Space Rock, Goa, Proto Punk, Krautrock și din zona Trance. Ocazional, Sanaphantastron prezintă în direct un program colorat de muzică în schimbarea setărilor. Producător principal, compozitor, aranjament, manager și dezvoltator de concepte este Claus Schmidt din Hamburg / Germania de Nord, cunoscut și ca Che Guitare.

Originile Sanaphantastron merg înapoi la mijlocul anilor '70, când se încorporează tehnologia în mod intenționat în conceptul artistic, folosind mai ales amplificatoare de acasă și dispozitive cu efecte. Unul a fost inspirat în principal de trupe experimentale germane, care au fost atribuite în cea mai mare parte Krautrock-ului. Numele Sanaphantastron se referă la circuitele Sanaphant și Phantastron care au fost folosite pentru a genera sunete electronice cu tuburi vidate.


Acesta este site-ul meu personal pentru proiectul meu muzical Sanaphantastron. Muzica publicată a fost compusă, aranjată și înregistrată de artist și nu este supusă reglementărilor GEMA. Orice utilizare a conținutului dincolo de informațiile personale, în special muzică, texte, imagini, desene, fotografii și videoclipuri, necesită aprobarea mea scrisă!